Home


Presented in Association with YES! Weekly

YES! Weekly is a blues music supporter and
has been a Carolina Blues Festival sponsor since 2008

31st Annual Carolina Blues Festival Artist Performance Schedule:

12:00 Noon – Gates Open

1:00 – 1:05 – Official Opening of Festival

1:05 – 1:40 – 35 Min – Laura Blackley & the Wildflowers

1:45 – 2:15 – 30 Min – Seth Williams & Terry VunCannon

2:30 – 3:15 – 45 Min – Gate City Divas

4:00 – 4:30 – 30 Min – Gabe Morales / Nathan Pope Showcase

4:40 – 5:40 – 60 Min – Big Ron Hunter

6:00 – 7:00 – 60 Min – The Luxuriant Sedans

7:15 – 8:40 – 75 Min – Brandon Santini

9:00 – 10:40 -100 Min – Eric Gales

Join us for a great day of Live Music, Rain or Shine!